Estriming

Que les xarxes socials han vingut per a quedar-se ho sabem totes i tots, però aquestes ferramentes que cada dia les utilitzem més persones i de manera més freqüent es reinventen i fins i tot n’apareixen de noves que acaben normalitzant-se i absorbint gran quantitat d’usuaris i usuàries.

Twitch, resumidament, és una plataforma de difusió de contingut en directe propietat d’Amazon que ha aconseguit un gran auge amb la pandèmia i el confinament a causa de les condicions idònies per a un creixement exponencial i, de fet, ha sigut un dels sectors més pròspers el 2020. Actualment hi ha 15 milions d’usuaris amb compte a Twitch i els valencians i valencianes no es queden fora d’aquesta nova tendència digital i cada vegada són més els que es mouen per l’streaming amb continguts originals, sorprenents i sobretot, en valencià, per què sinó, que més ens dona que siguen valencians si no utilitzen la nostra llengua?

Simmer_Valenciana

Sens dubte el teu espai de videojocs el trobaràs ací, i és que Simmer ha creat tot un espectre digital al voltant dels streamings no sols per a jugar online sinó també amb consells, tips i recomanacions per aconseguir passar-te eixa partida que no aconsegueixes passar. D’aquesta manera, al seu perfil podreu trobar de tot. A Simmer també la podreu trobar a YouTube, a Twitter i a Instagram

Amb Coneixement

A YouTube parla d’Història i Art al canal El coneixement no fa nosa, però a Twitch, Arnau el seu creador diu que “hem vingut a jugar”, però sempre “com diria ma uela… amb coneixement!”. Streamings amb Pokemon o fins i tot reaccionant al programa “NEXT” si és que no vos podem donar més motius per seguir a aquest streamer valencià, si és que ho té tot!

Pablitros_

A banda de tots aquests, també volem destacar al creador Pablo Roselló, que baix el psudònim, Pablitros, ens aporta contingut quasi diari a les nostres vesprades! Reaccions i risses ens esperen al seu canal. A què esperes?

LletiVi22

Aitor és el seu vertader nom i a banda del gran contingut que crea a YouTube d’humor, entreteniment i música valenciana, a Twitch ens sorprén moltes nits jugant a jocs variats, escoltant i valorant música o xarrant amb la seua gran comunitat! Ho podreu comprovar al seu perfil de Twitch.

MarcAndCom

Per últim també volem destacar a Marc, que no suficient amb ser membre del grup Auxili, s’ha sumat a l’equip dels twitchers valencians i ara, a més de ser un dels referents a les nostres terres com a cantant, també ens fa passar una bona estona al seu canal de Twitch.